Cindy Oudshoorn

Een opvallende, roodharige en ijzersterke verschijning. Cindy vertolkt nummers met haar hart en laat de teksten tot leven komen. Zij bracht op jonge leeftijd al singles uit (Soms als ik je zie, Rug tegen de muur, Gedachten) en is sindsdien een veelgevraagde zangeres.

Zo zong ze voor Frank Wentink in de ‘Dinnershow’ en heeft zij met vele artiesten gewerkt zoals; Ruth Jacott, Rob de Nijs, Rene Froger, Gerard Joling en vele anderen. Ook werkte zij samen met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. In 2006 was zij 1 van de solisten in ‘Queen in Concert’ en in de jaren daarna zong zij als gast in vele relatieconcerten.
Ook leent Cindy haar stem regelmatig voor Disney-films zoals ‘Brother bear 2’ (titelsong) en Bambi. Maar ook in de Harry Potter-film ‘Harry Potter en de vuurbeker’ is zij te horen.
Samen met Edward Reekers vormde zij tot begin 2015 het vocale front van de symfonische rockband ‘Kayak’ (van o.a. Ruthless Queen). Daarna is zij de theaters ingegaan met projecten zoals Symfo Classics en Songs4two.

Guest Players